tisdag 7 juni 2011

Oj vad tiden gâtt sedan sist!

Jag mâste erkänna. Jag stupar i säng varenda kväll. Dessutom dras jag med en envis migrän sâ den senaste mânaden har jag haft fler dagar med migrän än dagar utan. Jag har tagit ledigt pâ torsdag för att gâ till läkaren. Detta mâste utredas och jag kommer inte ge mig förrens jag fâr tid hos specialist eller ett program med saker jag kan prova för att förbättra situationen.
Det är ganska mycket med katterna nu ocksâ. Släppte ut en nykastrerad hane, Fred, i lördags. Han hade varit inne i en mânad pga av behandling av en allvarlig skada efter bett. Ja behandling och behandling. Katten är ju sjövild sâ medicin i maten var det som gällde. I söndags lyckades jag fânga in Mr Bean. En hane i ganska dâligt skick som har en gammal skada pâ ena benet, tassen är borta :-(. Han ska till veterinären pâ torsdag för kontroll och kastrering. Hoppas bara att det inte är nàgot större fel pâ killen.

1 kommentar:

  1. Var rädd om dig! Glädjer mig att du hjälper katter i nöd. (hur har du det med stelkrampsvaccination osv, med tanke på att du riskerar bli biten av skadade katter?). Hoppas det gick bra idag med läkarbesöket!

    SvaraRadera